Home Waarom MaestroLIVE? Product Eigenschappen Bedrijfstakken Kosten Gratis Testen Over ons Contact Blog en Nieuws Ondersteuning Login Portaal +44 (0) 1223 459 830

MaestroLIVE levert u dé oplossing om uw mobiele Medewerkergroep te managen op MKB niveau of multinational bedrijf.

Maak uw werkprocessen digitaal, efficient en optimaal 'in de cloud'.

Manage met gemak uw mobiele medewerkers. Coordineer al uw mobiele staf en het werk wat ze moeten doen vanaf uw internet browser op uw desktop PC, terwijl uw collega's in het veld hun taken ontvangen op hun smart phone of tablet.

MaestroLIVE is een compleet zakenpakket. Manage de taken, objecten en ambulante collega's zowel als 3e partij SLA's om een goed verdienmodel te realiseren en optimale service te leveren


MaestroLIVE organiseert processen voor de volgende bedrijvigheden...

de Bouw

Om geautomatiseerd vertragingen in het werkproces te voorkomen, gebruikt u MaestroLIVE om de voortgang te versnellen en te waarborgen waardoor u geld bespaart.

Winkelcentra

Plan uw onderhoudsschema, reageer snel op urgente zaken en bewaak consequent de opening- en afsluitroutines.

Wijkbeheer

Coördineer straatvegen en onderhoud zodat de leefbaarheid in de buurt verhoogd wordt en sta bewoners toe direct problemen te rapporteren in het werk/schoonmaakschema.

Wegonderhoud

Plan werk, middelen en materialen voor uw onderhoudsprojecten aan de wegen. Gebruik object management tools voor onderhoud van straatverlichting en verkeersborden.

Openbare ruimten & parken

Voorkom miscommunicatie en onduidelijkheden tussen managers en buitendienst. MaestroLIVE biedt een overzichtelijke oplossing om taken te coordineren.

Plaatselijk bestuur

Integreer naadloos het werk uitgevoerd door een 3e partij en gebruik MaestroLIVE om efficient de SLA tijden te meten.

Een uitgebreide, modulaire en schaalbare ruggegraat voor uw organisatie.

Elke werkproces is verschillend - daarom bieden we MaestroLIVE als modulair systeem. Selecteer en kies de functies die u nodig heeft/passen in uw organisatie en betaal alleen voor wat u echt nodig heeft.

MaestroLIVE is zo opgezet dat het schaalbaar is. We ondersteunen 1 gebruiker of 100+ gebruikers en alles daartussen met hetzelfde gemak. MaestroLIVE stelt u in staat om mee te groeien of te krimpen met de omvang van het werk.

Het werkproces is de basis van MaestroLIVE. Maak 1 of meerdere processen en een aantal repeterende taken, wijs deze toe aan gebruikers en laat MaestroLIVE het voetenwerk doen. Taken worden toegewezen aan buitendienst medewerkers via hun smartphone en hun terugkoppeling komt gepland weer binnen. Uw werkproces is altijd actueel, iedereen in uw systeem heeft overzicht op nieuwe taken en het werkproces loopt gesmeerd.

Documenten zijn naar eigen inzicht in te richten en worden gebruikt om gegevens gecontroleerd en gestandariseerd in het veld te verzamelen. Een document is in te zetten voor van alles - weg-, gebouwinspectie, huis bezoek of interviews. U kunt foto's laten maken, GPS locatie laten vastleggen en deze koppelen aan het gebruikte document. Zodra het formulier is opgeslagen en daarmee direct is opgestuurd, is alle informatie direct beschikbaar binnen het MaestroLIVE netwerk.

Plan vooruit met MaestroLIVE Planner. Om complexe projecten met duizenden taken te voltooien, plant MaestroLIVE automatisch taken, middelen en werkers. Dit maakt een plan mogelijk wat overzichtelijk en werkbaar is voor maanden of zelfs jaren vooruit. Zodra problemen zich voordoen of urgente taken komen bovendrijven, zal MaestroLIVE de planning zodanig automatisch aanpassen dat er een minimum aan overschrijding plaats vindt. Tevens geeft het real-time inzicht over de gehele looptijd van het project.

Elke handeling die gedaan wordt als u MaestroLIVE gebruikt wordt vastgelegd en geeft u de mogelijkheid om deze te gebruiken in een rapport. Als voorbeeld: 'alle taken voltooid sinds augustus' of misschien 'gemiddelde tijd om alle taken te voltooien'. Rapporten te maken op elk moment en de mogelijkheid wekelijkse of maandelijkse rapporten automatisch te maken zijn enkele van de grote voordelen van de inzet van MaestroLIVE.

Alles heeft z'n prijs: tijd, middelen, reizen. MaestroLIVE's budget houdt de uitgaven in het oog en geeft u een real-time inzicht in uw budget op elk gewenst moment. Zodra taken gepland zijn, worden de daaraan gekoppelde uitgaven berekend. Zodra een taak is voltooid, geeft budget het overzicht van de werkelijke uitgaven. Baken gereserveerde budgetten af en zet grenzen om overschrijding tegen te gaan zonder authorisatie. Budget is een uitgebreide financieele project management module, in staat om in real-time met uw werkprocessen en planning te werken.

Gebruik GPS om uw buitendienst in kaart te hebben. MaestroLIVE biedt een hoogwaardige, gelaagde kaart service om de locatie van uw buitendienst medewerkers, de locatie van de openstaande taken, objecten als schakelkasten en straten inzichtelijk te maken.

Integreer MaestroLIVE naadloos met uw huidige software of back office data. MaestroLIVE is ook in staat om het geboden service niveau van 3e partijen te meten en deze ook taken te sturen en real-time updates hierover te ontvangen met behulp van de MaestroLIVE API. De MaestroLIVE API is zeer zeker een goede investering om oude systeem data in te voegen of in de samenwerking met vreemde software van 3e partijen.

Smartz is de bedrijfsinformatie module van MaestroLIVE en biedt uitgebreid inzicht in uw organisatiegegevens op een mooie grafische wijze. Duik dieper in uw bedrijfsinformatie data dan ooit tevoren.

MC3 is de klantkontakt module binnen MaestroLIVE. Inkomende telefoontjes en aanvragen per email van burgers of klanten, alle interacties worden gelogd en kunnen doorgezet worden naar taken voor inspectie en reparatie. MC3 ondersteund ook een unieke App voor burgers, om een probleem of incident te melden via hun smartphone en via deze App terugkoppeling te krijgen over de status van het door hen gemeldde probleem. We noemen het ZappApp en u kunt meer over ZappApp vinden op deze site.

MaestroLIVE biedt een complete oplossing om objecten waar dan ook in het veld te onderhouden. Of ht om straatverlichting of verkeersborden gaat, MaestroLIVE slaat alle data over het object op en maakt ze indiviueel zichbaar op de kaart. Vervolgens kunt makkelijk een onderhoudsplan opzetten en de status van onderhoud per object volgen.

Bestuurd de buitendienst bij een van de grootste bedrijven in Europa.

En ook de kleinste.

Een flexibele prijsstrategie maakt MaestroLIVE een competatieve oplossing voor kleine, middelgrote en multinational bedrijven.

Onze flexibele en modulaire opzet betekend dat kleine bedrijven mee profiteren van de stabiele basis van MaestroLIVE, zonder de uitgebreide functies die grote bedrijven nodig hebben. MaestroLIVE past zich aan naar uw wensen.

FALKIRK Wijkbeheer

Wijkbeheer teams voeren inspectie
uit en melden

Play Video

MaestroLIVE Explained

Start MaestroLIVE in een paar seconden en zet uw werkproces op in een paar minuten.

Ervaar hoe krachtig MaestroLIVE werkelijk is met de volwaardige*, gratis, 30 dagen test. Zet en domein op in een paar seconden en ervaar de uitgebreide support en lesmateriaal om u wegwijs te maken.

Wenst u een deskundige product presentatie? Neem dan contact met ons op.

Geen betalingsdetails nodig.

Verkoop en Helpdesk

Neem contact op tussen 10 en 16:30 van Maandag - Vrijdag

+44 (0) 1223 459 830

sales@maestrolive.com

Start Chat

Latest News

An update on functionality developments for the MaestroLIVE platform.

Read

This module we are particularly excited about. Think Microsoft Project, but embedded in MaestroLIVE.

Read

Blog

Why do we Beta test? We announced our much anticipated MaestroLIVE Beta test today...

Read

We spoke to Sarah McKenzie at Falkirk Delivers to find out how they are using MaestroLIVE in their BID.

Read